Adresa
Str. Depozitelor 47 – 49,
TG.MUREŞ 540240,
ROMÂNIA

Tel/Fax: +40-265-253571
E-mail: office@conimur.ro

detalii :


Programul Casa Verde Plus

PROGRAMUL CASA VERDE PLUS

Avand ca scop imbunatatirea calitatii mediului prin reducerea consumului de energie utilizata in cladiri, statul vine in sprijinul persoanelor fizice si juridice, prin Programul CASA VERDE PLUS, prin care se pot accesa fonduri nerambursabile in vederea izolarii imobilelor constructii noi sau deja existente.
Programul urmareste cresterea numarului locuintelor certificate energetic, cel putin cu o clasa superioara fata de cea existenta si incurajeaza folosirea materialelor din surse regenerabile (vata minerala, canepa, lana, paneluri structurale termoizolante etc.) si fara compusi organici volatili.
In cadrul programului, solicitantii pot depune o singura cerere intr-o sesiune de finantare, iar fondurile pot fi accesate atat pentru achizitionarea materialelor cat si pentru lucrarile de executie. Proiectele trebuie sa prevada insa izolarea integrala a fatadelor cu material izolator de minim 15 cm grosime, precum si izolarea completa a acoperisului.

Persoanele juridice, pot accesa fonduri de pana la 500.000 RON pentru cheltuieli eligibile, finantarea nerambursabila acordata fiind in cuantum de 90% din cheltuielile eligibile.
Pot accesa Programul, unitatile administrativ-teritoriale, institutiile publice si ONG-urile, pentru investitii in scoli si spitale, centre maternale, camine pentru varstnici, centre de plasament ale copiilor, cantine sociale sau adaposturi de noapte.

 

Persoanele fizice pot accesa fonduri de pana la 40.000 RON, sub forma de prima de eficienta energetica, pentru o singura casa, constructie individuala, finantare care se aplica atat constructiilor deja existente cate si pentru cele in constructie.
Persoanele fizice vor trebui sa dovedeasca proprietatea asupra imobilului sau a terenului pe care se va face constructia, caz in care vor prezenta si un proiect tehnic si autorizatie de construire, si sa aiba achitate impozitele catre bugetul local si de stat.

 

SC CONIMUR SRL, avand o vechime de peste 20 de ani in constructii si o vasta experienta in lucrari de hidro- si termoizolatii, va poate asigura partea de executie
in cadrul proiectelor eligibile pentru Program.
Pentru detalii va stam la dispozitie pe email si la telefon.
office@conimur.ro
tel : 0752.19.55.95

pagina principală | programul casa verde plus | despre noi | servicii | referinţe | contact
Copyright © 2010 by Conimur

Site-uri web, Programare, Hosting